Carl Nielsens Plads ligger placeret i det nordlige Herlev, også kaldet Hjortespring.
Vi er nabo til Hjortespringbadet, Skinderskovhallen, Herlev Rideskole, Hjortespring Golfklub og masser af andre skønne fritidsfaciliteter - samt ikke mindst til det store moseområde Smør- og Fedtmosen med masser af skønne muligheder for at udforske naturen.

Når du bor på Carl Nielsens Plads er der natur på den ene side - og by på den anden side.

Om Herlev

Herlev er en bydel til København med 26.890 indbyggere (2013)[1], beliggende ca. 11 kilometer nordvest for København Centrum mellem Rødovre mod syd, Ballerup mod vest og Gladsaxe mod nord.

I 1879 blev Frederikssundbanen anlagt, og der blev etableret en station, som dog lå for langt fra den daværende landsby til at byudviklingen fulgte med.

Læs evt. mere om Herlev her http://da.wikipedia.org/wiki/Herlev

Se hvad der sker i Herlev på Herlige-Herlev.dk

Områdekort

Med kortet ovenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen til at trække rundt og panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug + (plus) og - (minus) for at zomme ind og ud.

Vælg mellem kort- eller satellit-visning ved brug af knappen på kortet.

Street View (gadevisning)

Med Street View ovenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.